Docent Koen Álvarez Wintels

Maak kennis met Koen! Koen is afgestudeerd aan het Conservatorium Haarlem en geeft gitaarles in Amsterdam. Koen staat met beide benen in het werkveld, treedt op in verschillende stijlen (zowel eigen werk, als covers) en is daarnaast een steengoede gitaarleraar, voor zowel jong als oud. Koen is een geduldige, rustige leraar die snapt wat je wilt. Wil je lekker rocken, of gewoon lekker liedjes kunnen spelen? Wil je noten leren lezen, of gewoon een beetje kunnen jammen met vrienden? De veelzijdigheid waarin hij is opgeleid is groot, dus je kunt alles van hem leren.

Koen geeft les op de dinsdagen. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen via deze link.

“Hoi, ik ben Koen (1992) en gitaarspelen is mijn passie. Ik zit in verschillende bands, en geniet ervan om steeds weer een andere muziekstijl te spelen: van Country, tot Disco, Pop en alles ertussenin. Ik heb Pop/Sessie gitaar gestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem, dus als je de ambitie hebt om auditie te doen kan je bij mij terecht om je voor te bereiden. Verder ben ik super flexibel in mijn lessen: we gaan werken aan wat jij wilt leren! 
Behalve gitaarspelen schrijf ik ook liedjes, dus ik sta ook open om je met je songwriting te helpen.
Nog een laatste feitje over mezelf: ik ben opgegroeid in Spanje, dus: Si buscas clases de guitarra en Español en Amsterdam también puedes contar conmigo!”

 

Wil je horen wat Koen zelf zoal speelt? Klik dan hier.

 

Gitaarles Amsterdam Oost Koen Alvarez WIntels gitaarleraar

Gitaarles Amsterdam Oost Koen Alvarez Wintels gitaarleraar gitaar docent muziekles Adam Cruquius eiland Cruquiusweg