Over de leraar (Eller)

OVER ELLER VAN BUUREN

(Scoll naar beneden voor foto’s, filmpjes etc)

Zelf geschoold: Gymnasium. Daarna Rockacademie Tilburg (modern conservatorium), afgestudeerd 2005

Relevante les- en werkervaring:

  • Meer dan 20 jaar gitaarleservaring aan honderden leerlingen (leeftijden 6-66 jaar)
  • Veel eigen muziek geschreven en uitgebracht, waaronder popmuziek, jazz/blues/wereldmuziek, bewerkingen van muziekheavy metal en dance. En meer natuurlijk… Om maar even aan te geven dat het hééél breed is. Volg me ook op Spotify.
  • Meerdere wereldtournee’s gedaan (solo en in groepsverband, waaronder Armin Only), voor publiek van meer dan 10.000 mensen (top: 50.000)
  • 2011-heden docent op conservatorium Haarlem (HBO)
  • Didactisch bevoegd
  • Kleinere shows in Nederland, van veel eigen solo werk tot coverbands, van rock tot jazz, van dance tot blues
  • Veel studio-ervaring (waaronder eigen studio)
  • 2007-2013 docent op Herman Brood Academie (MBO, Utrecht, soort conservatorium)
  • Ervaring muziekindustrie: Werken bij platenmaatschappij
  • Gesponsord door één van de grootste gitaarmerken van de wereld: Gibson

Een persoonlijke noot van Eller:

“Hoi, ik ben Eller (1981). Ik ben al sinds mijn achtste verslaafd aan mijn gitaar. Ik heb in talloze bands gespeeld, in heel veel verschillende stijlen. Superleuk, want ik heb er erg veel van geleerd. Zelf heb ik les gehad van meerdere leraren, waaronder Leidse ‘gitaargoeroe’ Eltjo Cleton. Daarna heb ik toelating gedaan voor het conservatorium Rotterdam en de Rockacademie in Tilburg (een modern conservatorium). Ik werd voor beiden toegelaten, maar koos voor de Rockacademie. Daar studeerde ik de richting “Gitaar/Ondernemer” en studeerde af in 2005 (en won zelfs nog een nationale scriptieprijs!). Daarna heb ik de hele wereld mogen zien in meerdere tours, onder anderen met mijn broer Armin, maar ook als solo-artiest (je kunt daar genoeg van vinden op internet, youtube etc). Ook toen heb ik weer veel bands, duo’s en solodingen gedaan. Ik ben geboren en getogen in de omgeving Leiden, waar ik jarenlang tientallen leerlingen heb gehad, op zowel muziekscholen als bij mij thuis in mijn eigen studio. Nu geef ik in Amsterdam gitaarles als gitaarleraar.
Wat ik altijd leuk heb gevonden is kennis delen en dat kan perfect in de gitaarlessen. Eigenlijk noem ik het liever ‘muziekles’, want ik ga ook in op de andere instrumenten, die gebruikt worden in muziek. 
We kunnen jouw lessen op jouw wensen aanpassen. Ik ben niet ouderwets, maar ga mee met de tijd en gebruik moderne middelen als dat nodig mocht zijn. Ik vraag wat je wilt en probeer daar op in te spelen in de lessen. Wil je geen saaie dingen? Laten we die achterwege!
Muziek maken is leuk! Natuurlijk moet je er zelf ook iets voor doen, maar dat geldt voor alles. Ook een getrainde voetballer moet blijven trainen.
Ik doe unieke dingen in de les, zoals het schrijven van liedjes en die dan ook echt mooi opnemen! Dat, en meer zijn dingen waarmee ik me probeer te onderscheiden.
Oja, tijdens de les zal mijn hond Eddie er ook af en toe zijn. Eddie is een lieve cocker spaniël en is dol op mensen. Als je niet tegen honden kunt, of je bent allergisch, laat het dan even weten. Jij bent de baas, niet hij!“

Meer informatie kun je vinden op:

gitaarles amsterdam gitaarleraar amsterdam Eller van Buuren gitaarleraar amsterdam gitaarles gitaarles-amsterdam-2 Amsterdam Gitaarles Eller van Buuren muziekles gitaarleraar gitaardocent Amsterdam gitaarles Eller-van-Buuren-guitar-Elar-Ellar-Aller-gitaarles-guitar-gitaarleraar Eller-van-Buuren-gitaarles-Amsterdam-guitar-Armin-Only-guitar-teacher-lessons-muziekles-Amsterdam on-stage-(literally) gitaarles Amsterdam guitar lessons muziekschool muziekles

VIDEO

“Brand New”

CD release van “Eller van Buuren presents Acoustic Dance Music”

Eller in de Ziggo Dome (gefilmd door een fan)

 Eller bij De Wereld Draait Door

Eller bij Gerard Ekdom

Eller bij Radio 538

 

Eller op wereldtour